Scooter X La Souris

AB Scooter X La-Souris

De AB Lifestyle RS Special Edition is een limited uitvoering van het nieuwste model uit onze La Souris RS Scooters. Voor onze samenwerking met AB lifestyle is een unieke scooter ontworpen met een beperkte oplage. Deze Sourini RS Special Edition is voorzien van LED-dagrij en knipperverlichting voor én achter, welke langer meegaan dan normale verlichting.

€2200,-

Veilige Keuze

De Sourini RS is altijd een veilige keus! Tijdens de aanschaf van de scooter heeft u de keuze uit de snor of brom variant. De scooter is voorzien van een slim luchtkoelingssysteem die er voor zorgt dat de scooter niet te warm wordt en je lange afstanden kunt rijden!

Sourini RS Accessoires ​

De Sourini RS Special Edition is uitgerust met verschillende mooie accessoires op maat. De scooter heeft een anti-inbraaksysteem, handschoenenkastje en ruime opslagmogelijkheden onder de buddyseat.

Daarnaast is de Sourini RS Special Edition standaard uitgerust met de volgende accessoires:

Valbeugels achter twv €149,95
Valbeugels voor twv €119,-
Smoke windscherm* twv €129,-
Achter klapdrager twv €79,95
Voetplaten twv €49,95
Custom AB Lifestyle zadel met geborduurd logo

* De Sourini RS Scooter Special Edition is standaard uitgerust met Smoke Windscherm, mocht u een Transparant Scherm wensen dan kunt u dit aangeven in de bestel notities bij de check-out.

Uitleg EURO4 Motor

De La Souris Sourini RS is standaard uitgerust met een sterkte EURO4 motor. Dit is omdat de overheid sinds januari 2018 een nieuwe norm heeft ingevoerd. Deze norm voldoet aan het doel van een schoner milieu. Zo heeft de EURO4 motor veel voordelen zoals een lager verbruik, betere betrouwbaarheid, verbeterde techniek en een minder schadelijke uitstoot. De scooter heeft een motorinhoud van 50 cc en een tankinhoud van 6,5 liter.
0