AB Lifestyle X REBELLiON

In een opmerkelijke samenwerking hebben het toonaangevende kledingmerk AB Lifestyle en het spraakmakende festival REBELLiON hun krachten gebundeld om een unieke ervaring te creëren voor zowel artiesten als festivalgangers. Dit jaar heeft het festival een extra dosis stijl gekregen dankzij de speciale samenwerking met AB Lifestyle, waarbij 88 gelukkige artiesten werden vereerd met op maat gemaakte petten die de onmiskenbare flair van zowel het merk als het festival uitstraalden.

Het hoogtepunt van deze samenwerking was de exclusieve uitreiking van op maat gemaakte petten aan 88 geselecteerde artiesten die op het REBELLiON-festival optraden. Elke pet was voorzien van de naam van de artiest en het kenmerkende logo van het festival, waardoor het een tastbare herinnering werd aan hun deelname aan dit bijzondere evenement.

De petten, zorgvuldig ontworpen door AB Lifestyle, weerspiegelden niet alleen de karakteristieke stijl van het merk maar brachten ook de rebellie en vrijheid van het festival tot leven. Met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail belichaamden de petten de gedeelde waarden van AB Lifestyle en REBELLiON: individualiteit, expressie en de viering van het unieke.

AB Lifestyle X REBELLiON