Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op al jouw vragen met betrekking tot verzenden, levering, bestellen en retourneren.

Bestelling

Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Helaas belanden mailtjes van bestelbevestigingen nog wel eens in je ongewenste mail/spambox. Had je daar al gekeken? Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uitgaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen en je deze de volgende werkdag ontvangt m.u.v. zondag -en feestdagen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via customerservice@ablifestyle.com dan kunnen wij het persoonlijk voor je nakijken.
Nee. Door onze vandaag besteld morgen in huis garantie is het helaas niet mogelijk om je adresgegevens te wijzigen. Je order wordt binnen 30 minuten al ingepakt en verzonden.
Nee. Nadat je een bestelling hebt geplaatst is dit helaas niet meer mogelijk om deze te annuleren.
Nee. Dit is niet mogelijk.
Wij hebben snel wisselende collecties. Het komt zelden voor dat uitverkochte artikelen aangevuld worden. Wees er snel bij om jou favoriete artikelen te kunnen bemachtigen.

Verzending & levering

Elke bestelling wordt gratis verzonden.
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis

Retourneren

  • AB Lifestyle
  • Fabriekstraat 24E
  • 7005 AR, Doetinchem
Wij hanteren een garantietermijn van 2 maanden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, hiervoor mag je contact opnemen met onze klantenservice.
Er zijn klanten die items in meerdere maten bestellen waardoor wij vaker nee moeten verkopen. Helaas is dit de reden dat de we retourkosten moeten rekenen. Maar het voordeel is dat wij alle bestellingen gratis verzenden. Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
Onze retourtermijn is 2 weken. Meestal is dit al wel eerder. Vanaf het moment dat je retourzending is verwerkt en je de mail ontvangt dat het geld is teruggestort duurt het 5 tot 10 werkdagen voor het aankoopbedrag op je rekening staat.

Punten sparen

Informatie over het punten spaarprogramma kun je vinden op de punten sparen pagina. Op deze pagina wordt duidelijk uitgelegd wordt hoe het werkt.

Nog niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag.

Contact opnemen