Punten sparen

Bij AB Lifestyle spaar je automatisch punten bij elke bestelling die je plaatst als je een account hebt en de bestelling plaatst met dit account. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit precies werkt en hoe je jouw gespaarde punten kunt inwisselen voor mooie kortingen.

Meedoen is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken op de account maken pagina. Na het aanmaken ontvang je direct 25 punten. Heb je al een account? Dan spaar je al automatisch mee.
Dit gaat héél makkelijk! Bij iedere geplaatste bestelling krijg je bij besteding van elke euro 5 punten. Ook krijg je de eerste 25 punten gratis bij het registreren van een account. Elke 100 punten zijn € 1,00 waard. Je hebt een account nodig om mee te doen.
Log in met jouw account en klik vervolgens op de knop met de ster rechtsonder in beeld. In het scherm dat opent klik je op de knop met het cadeautje en de tekst "ways to redeem". Als je genoeg punten hebt kun je deze inwisselen voor een kortingscode door op de "redeem" knop te klikken. Kies hoe veel punten je in wilt wisselen voor korting en klik daarna op "redeem". De kortingscode die verschijnt kun je gebruiken op jouw volgende bestelling door op "apply code" te klikken. Als je de code wilt bewaren kan dat, dan hoef je niets te doen.
Log in met jouw account en klik vervolgens op de knop met de ster rechtsonder in beeld. Direct boven in beeld staat jouw puntensaldo.
Log in met jouw account en klik vervolgens op de knop met de ster rechtsonder in beeld. Klik op "your rewards". Hier zie je jouw ongebruikte codes indien aanwezig. Ook zie je hier jouw eerder gebruikte codes.